15 Temmuz Bir Yeniden Diriliş Destanıdır.

15-temmuz

15 Temmuz bir yeniden diriliş destanıdır.

15 Temmuz gecesi, vatan hainlerinin devletimize ve milletimize karşı yapmış oldukları alçakça saldırı, büyük milletimizin tank ve tüfeklere karşı sadece bayrağı ve yüreği ile tüm dünyaya ders olacak şekilde topyekün mücadelesi ile ortadan kaldırılmıştır.

Bu süreçte Fakültemiz olarakta ilk andan itibaren bu hainlere karşı aziz milletimizin yanında onurla durulmuş, gazilerimize bugüne kadar en iyi şekilde tüm çalışanlarımızla gereken hizmet büyük bir şerefle verilmiştir.

Bu hain girişimin ve yeniden dirilişin, milli mücadelenin birinci yıl dönümünde, hain FETÖ örgütüne karşı kahramanca mücadele ederek şehit olmuş olan tüm vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diler, halen hastanemizde yatarak tedavisi devam eden ve diğer tüm gazilerimize, minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

İstanbul Tıp Fakültesi