40. Pediatri Günleri ve 19. Pediatri Hemşireliği Günleri

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

40. Pediatri Günleri ve 19. Pediatri Hemşireliği Günleri’nin 8 – 11 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Merkez Yerleşkesi’nde (Beyazıt) düzenleneceğini duyurmak ve sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Kongremizde bu yıl da zengin bir programla pediatrinin en güncel konularının multidisipliner yaklaşımla tartışılmasını planlıyoruz. Her yıl artan sayıda çocuk hekiminin katıldığı, hem deneyimli hem de genç hekimlerin yoğun ilgi gösterdiği otuz dokuz kongreyi geride bırakmanın mutluluğu ve heyecanı ile aldığımız öneriler doğrultusunda ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bir program hazırladık. Bilgi artış hızına yetişmenin çok güçleştiği, bilgi kirliliğinin ciddi sorun olmaya başladığı günümüzde kongremizin amacı konunun deneyimli uzmanlarının görüşleriyle güncel bilgilerimizi tazelemektir.

Kongre programı konferanslar, paneller, interaktif toplantılar, vaka tartışmaları, kısa gezintiler, çalıştaylar gibi çeşitli sunu biçimleriyle zenginleştirilmiştir. İlk gün kurslar, sonraki üç gün ise kongre programına ayrılmıştır. Sözlü bildirilere ve posterlere de yer verilecek olan kongremizin son gününde ayrıca 19. Pediatri Hemşireliği Günleri programı yer alacaktır.

Kongremiz çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgilenen herkesin bilgi ve beceri açısından çok yararlanacağı, bilimsel standardı yüksek, bunların yanı sıra katılımcıların samimi bir ortamda meslektaşları ve dostları ile yeniden karşılaşma olanağı bulacağı geleneksel bir toplantı olma amacını sürdürmektedir. Katkılarınızla değerlenecek kongremize sizleri bekliyoruz.

Kırk yıllık Pediatri Günleri deneyimi ile İstanbul Üniversitesi nostaljisini birlikte yaşamaya davet ediyoruz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Mübeccel Demirkol