6. İstanbul Üniversitesi Kadın Doğum Günleri

İstanbul Üniversitesi_Kadın Doğum Günleri_Afiş

Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye’nin en köklü ve öncü üniversitesi olan İstanbul Üniversitesinin iki tıp fakültesi, İstanbul Tıp Fakültesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi olarak 2011 yılından bu yana siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ile “Kadın Doğum Günlerini”  düzenlemekteyiz. Gelenekselleşen İstanbul Üniversitesi Kadın Doğum Günleri’nin altıncısını 09 – 11 Aralık 2016 tarihleri arasında yapacağız. 09 Aralık’ta İstanbul Tıp Fakültesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kliniklerinde farklı konularda 8 interaktif kurs (Perinatoloji 1-2, Histeroskopi, Ürojinekoloji, Laparoskopi, Kolposkopi, İnfertilite 1-2) düzenleyeceğiz. Sınırlı sayıda katılım ile gerçekleşecek kurslarda pratiğe yönelik uygulamalar yapılacaktır. 10 ve 11 Aralık 2016’da Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesinde gerçekleştirilecek paneller ve interaktif programlarla da deneyimlerimizi aktarmak istiyoruz.

Günümüzde diğer tıp alanlarında olduğu gibi Kadın Doğum alanında da çok hızlı gelişmelere şahit oluyoruz. Kadın Doğumun her biri ayrı birer disiplin olan bilim dallarında, güncel bilgilerle deneyim sahibi olan konuşmacılarımız, konularını meslektaşlarımızla paylaşacak ve tartışacaktır.

Çalışma arkadaşlarımızı da ebe ve hemşirelere yönelik bir programla aramızda görmek istiyoruz. Spesifik çalışma alanlarında (endoskopi, onkoloji, ürojinekoloji, inferilite ve tüp bebek ve perinatoloji)  deneyim kazanmış hemşire ve ebelerimiz konuları ile ilgili güncel bilgileri meslektaşları ile paylaşacakları bir bilimsel program gerçekleştirilecektir.

Sizleri İstanbul Üniversitesi 6. Kadın Doğum Günleri toplantımıza davet ediyor ve toplantının yararlı olmasını diliyoruz.

09-11 Aralık 2016’da bir araya gelmekten mutlu olacağız.

Web Sayfası:

www.istanbulkadindogum2016.org