Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Prof. Dr. Lütfi Telci ve Prof. Dr. Kamil Pembeci emekli oldular

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından Prof. Dr. Lütfi Telci ve Prof. Dr. Kamil Pembeci emekli oldular. 1977 yılında uzmanlık öğrencisi olarak Anabilim Dalımızda eğimine başlayan Prof. Dr. Telci, 1981 yılından itibaren Yoğun Bakımda çalışmıştır. Prof. Dr. Pembeci Almanya Münster’de Westfaelische Wilhelm Üniversitesinde anestezi uzmanı olduktan sonra, 1985 tarihinden itibaren kürsümüzde görev almıştır.

Sevgili hocalarımızın emekliliğini, 2017-18 döneminde 17. yılına ulaşan Anestezistanbul toplantılarının ilkinde 3.Kasım.2017’de kutladık. Yoğun katılımlı toplantıda, Telci ve Pembeci’ye Türkiye Anestezi ve Reanimasyon Derneği adında Başkan Prof. Dr. Hülya Bilgin tarafından plaketleri sunuldu. Lütfi ve Kamil hocalarımıza sağlıklı ve mutlu bir emeklilik diliyoruz.