Basın Duyurusu

sunu1

İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Fizik Tedavi yatan hasta binası kanalizasyon sisteminde sık sık yaşanan tıkanma sorunları nedeniyle ilgili kurum olan İSKİ Fatih Şube Müdürlüğüne bağlı Edirne Kapı Şefliği elemanları ile yerinde yapılan keşif sonucunda alternatif bağlantı yapılması kararına varılmıştır.

23/03/2017 tarihinde İSKİ Fatih Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından başlatılan çalışmalar 24/03/2017 ve 01/04/2017 tarihlerinde sorunsuz devam etmiştir.

02/04/2017 Pazar(bugün) günü çalışmalar devam ederken saat 13:40 sularında meydana gelen yumuşak toprak çökmesi nedeniyle İSKİ ekip çalışanlarından bir işçi, gövdesinden aşağı kısım toprak altında kalmıştır.

İBB itfaiye ekiplerince yapılan titiz çalışma sonrası saat 15:35 sularında işçi, kendisinin de kurtarılmaya yönelik bizzat katkısı ile bulunduğu yerden tamamen alınarak Fakültemiz Acil Cerrahi ve Travmatoloji biriminde müşahede altına alınmıştır. Yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda İşçinin ortopedik olarak fiziksel anlamda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış, böbrek, diğer organlar ve dolaşım sistemi ile ilgili olağanüstü veya tehlike arz edecek bir bulguya rastlanmamış olup ileri tetkik ve güvenlik açısından bugün müşahede altında tutulması ve yarın esenlikle taburcu edilmesi öngörülmektedir.

Hastanemizdeki hizmetlerde katkı sunan İBB İSKİ ve İBB İtfaiye ekibinin tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.