Diyaliz Eğitimi ve Resertifikasyon Sınavı

Diyaliz Eğitim Programı – 2018

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde Hekimler ve Hemşireler için Hemodiyaliz Resertifikasyon sınavı yapılacaktır. Sertifika sahipleri sertifikalarının geçerlilik sürelerinin bitiminden 3 (üç) ay önceden başlayarak 3 (üç) ay sonrasına kadar olan 6 (altı) aylık dönemde resertifikasyon sınavına başvurmak ve girmek zorundadır. Sınav tarihi, sınav yeri ve sınav müracaat tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

SINAV TARİHİ 27 Nisan 2018   –  Saat 10:00
SINAV YERİ İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Nefroloji Bilim Dalı, Diyaliz Eğitim Merkezi
SINAV MÜRACAAT YERİ İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Nefroloji Bilim Dalı, Diyaliz Eğitim Merkezi (Başvurular şahsen yapılacaktır.)
SINAV MÜRACAAT TARİHLERİ 05-16 Mart 2018
SINAV İÇİN GEREKLİ BELGELER 1.Başvuru Dilekçesi