Güvenli Yaşam Egitimi – I ve Yangın Güvenliği Eğitimi

GüvenliYasamEgitimi-I

09-10 HAZİRAN 2014 GÜVENLİ YAŞAM-I  ve YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ RAPORU

İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ve Hastane Müdürlüğü’nün işbirliği ile planlanan ve 09-10 Haziran 2014 tarihleri arasında Faruk Or Toplantı Salonu’nda dört grup halinde gerçekleştirilen “Güvenli Yaşam-I ve Yangın Güvenliği Eğitimi”nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Komite Merkezi’nden İtfaiye Eğitmeni Yük. Müh. Yusuf Yüksektepe konuşmacı olarak katılmıştır.

Eğitime; Anesteziyoloji, Acil Cerrahi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Nöroloji, Kardiyoloji, Ortopedi, Kalp-Damar Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dallarına bağlı, Yoğun Bakım Ünitelerinde çalışan hemşire ve hastabakıcı personellerin katılımı sağlandı. Eğitim 108 hemşire, 62 personel, 2 fizyoterapist, 1 işyeri uzmanı ve 1 işyeri hekimi olmak üzere toplam 174 kişinin katılımı ile tamamlandı.

GüvenliYasamEgitimi-I-2

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved