İ.Ü. İstanbul Tip Fakültesi 26. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu ve 12. Diyabet Günleri

diyabet

Değerli Meslektaşlarımız,

Teknolojinin gelişmesiyle bilgiye ulaşmanın artık kolaylaştığı günümüzde bireysel gelişimi sağlamanın en değerli yollarından biri tecrübeyi paylaşmak. Tüm yıpranmalarına karşın, İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji Bilim Dalı’nın ana hedeflerinden biri, uzmanlık sonrası eğitim programlarını devam ettirmek. Bu toplantılarımızda, günlük pratiğe yönelik yaklaşımlar yanında, gelecek tedavilerinde de yol gösterebilecek gelişmelere yer vermeye çalıştık.

İkibinöndört yılına kötü başladık. Sadece Bilim Dalı’mızın değil, İstanbul Tıp Fakültesi’nden yetişmiş en değerli bilim insanlarımızdan birini, değerli kardeşimiz Prof.Dr.Neşe Çolak’ı 12 Ocak 2014 tarihinde kaybettik. Bu yıl yapacağımız toplantıyı öğrencilerine, hastalarına emeği hiç unutulmayacak arkadaşımızın anısına yapmayı kararlaştırdık.

Sizden ricamız, oturumlara mümkün olabildiğince aktif katılım göstermeniz, tartışmalar başlatmanız.

Toplantıların verimli geçmesi dileklerimizle saygılarımızı sunarız.

İ.Ü. İstanbul Tip Fakültesi 26. Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu ve 12. Diyabet Günleri hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved