İstanbul Kalkınma Ajansı’na (İSTKA) Verilen “İnovasyon Lideri İSTANBUL” Projemiz

sunu1

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı’na (İSTKA) verilen “İnovasyon Lideri İSTANBUL” projemiz 2016 yılı Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Proje kapsamında, İstanbul Üniversitesi 3 Boyutlu Tıbbi ve Endüstriyel Tasarım Laboratuvarı TETLAB’da, Endüstriyel tasarımcı, Biyofizik uzmanı, Biyomühendis, Bilgisayar Mühendisleri, Elektrik-Elektronik mühendisinden oluşan ekip, hocalarımız ve öğrencilerimizin tasarım, modelleme ve prototip oluşturma süreçlerinde katkıda bulunmak üzere görev yapacaklardır.

Proje Adı: İnovasyon Lideri İSTANBUL

Genel koordinatör: Prof. Dr. Şükrü ÖZTÜRK

Koordinatör yardımcısı: Yard. Doç. Dr. Leyla TÜRKER ŞENER

Danışmanlar:

Prof. Dr. Erol İNCE

Prof. Dr. Gülsüm AK

Prof. Dr. Mustafa Oral ÖNCÜL

Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN

Doç. Dr. Artür SALMASLIOĞLU

Opr. Dr. Ahmet SALDUZ

Fakülte Sekreteri Ekrem AYDIN

İletişim: Tel: 0 212 4142000/31843, E-mail: tetlab@istanbul.edu.tr, www.facebook.com/iutetlab/