İstanbul Tıp Fakültesi 2013-2014 Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

1 (65)

Fakültemiz 2013-2014 akademik yılı MEZUNİYET TÖRENİ, 23.06.2014 Pazartesi günü, Sayın Rektör Vekili Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM, Üniversitemiz Genel Sekreteri Metin KÜÇÜK, İstanbul Üniversitesi Hastaneler Genel Direktörü Doç. Dr. Haluk ÖZSARI, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami ALBAYRAK, İstanbul Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN, Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet KİZİR, Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Mezun olan öğrencilerimizin kıymetli ailelerinin katılımı ile Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Mezun olan öğrencilerimiz adına konuşma yapan dönem birincisi öğrencimizin ardından, Sayın Dekanımızca mezun olan öğrencilerimize yapılan yemin töreni sonrasında yaptığı açılış konuşması ve Sayın Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Güloğlu’nun konuşmaları sonrasında, tüm mezun olan öğrencilerimize hediye ve diplomaları öğretim üyelerimizce takdim edildi. Tören mezun olan öğrencilerimizce sunulan kısa müzik dinletisi ile sonlandı.

Törenin düzenlenmesinde gösterdikleri tüm gayret ve çabalarından dolayı başta Mezuniyet Töreni Komitesi Üyeleri olmak üzere, İTFmed Başkanlığı’na, Fakülte Sekreteri Ekrem Aydın’a, Öğrenci İşleri Biriminin tüm elemanlarına, Personel Müdürlüğümüze, öğrencilerimize, törene katılan tüm öğretim üyeleri ve misafirlerimize teşekkür ediyor, mezunlarımızı tebrik ediyoruz.