İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Doğum Anabilim Dalı Jinekolojik Onkoloji Bilim Dalı Toplantısı

sunu1

İstanbul Universitesi İstanbul Tıp Fakültesi Jinekolojik Onkoloji Bilim Dalı olarak 24 Eylül Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 arasında ‘Serviks kanserinde tartışmalı konular ve güncel tedavi modaliteleri’ isimli çalıştayı Topkapı Eresin otelinde yapmayı planlamaktayız.

Toplantımıza yurtdışı davetli konuşmacı olarak serviks kanseri yönetimi ile ilgili çok başarılı cerrahi yöntemleri literature tanımlayan Prof. Dr. Michael Höckel katılacaktır. Ülkemizin jinekolojik onkoloji alanındaki deneyimli hocaları tarafından da güncel literatür eşliğinde serviks kanseri ile ilgili tartışmalı konular değerlendirilecektir.

Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.