İstanbul Tıp Fakültesi TUS ve YDUS İçin Gerekli Belgeler

sunu1

• DİKKAT : Başvurular saat 09:00 – 12:00 ve 13:00 – 15:00 arasında kabul edilmektedir.
  • Tıpta uzmanlık öğrencilerinin kuruma adaptasyonu kapsamında 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında “Asistan Uyum Eğitimi Kursu” yapılacaktır. KATILIM ZORUNLUDUR. İrtibat Dekanlık Uzmanlık Eğitimi Bürosu Hanife EKER Tel:0 212 414 20 00 / 35079
  • BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK OLUP, POSTA YOLU İLE BAŞVURU KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ TUS VE YDUS İÇİN GEREKLİ BELGELER

• 5 Adet Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı
  • 3 Adet Diploma fotokopisi ve e- devlet yök sayfasından mezun belgesi (e-devlet yöksis’den alınacak mezuniyet belgesi tek başına yeterli değildir. yöksis sistemi içerisinden mezun bilgisi kaydı bulunmayanlar için diploma fotokopisi Noter Tasdikli olması gerekmektedir. )
  • 3 Adet Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi
  • 2 Adet Terhis veya Tescil Belgesi ( e- devlet den çıktı veya Ask. Şb. Başk.)
  • 2 Adet e-devlet, nüfus müdürlüğü veya muhtarlıktan alınacak ikametgâh belgesi
  • 2 Adet Savcılıktan veya e-devlet.gov.tr’ den iyi hal belgesi
  • 20 adet vesikalık fotoğraf (2 adet mektup zarfı)
  • 1 adet sağlık kurulu raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınmalıdır)
  • Not: Ortaöğretimde hazırlık okumuş ise “Belgesi”
  • Hizmet Cetveli (Kamudan istifa ederek ayrılanlar getirecek.)
  • DİKKAT! Nakil atanacaklar güvenlik soruşturması formu doldurmayacaktır.
  • Atama işlemlerinin hızlı sonuçlanabilmesi için Bakanlıkta sözleşmeli çalışanlar, sözleşmelerini fesh ederek kadroya dönüş işlemini yaptırmalıdırlar.

Fakülteye gelmeden önce başvuru formunun doldurulması zorunludur. Son başvuru tarihi 7 Mayıs 2018 dir.

***GÜVENLIK SORUSTURMASI FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ***

Sadece Açıktan Atanacaklar dolduracaktır. (İlk defa atanacak, İstifa eden ve müstafi olanlar), İlgili formu dijital ortamda bir kopyasını kaydederek mail ve flash bellekte saklayınız.

YABANCI UYRUKLULAR İÇİN ATAMA BELGELERİ

• 2  Adet Dilekçe
  • 5 Adet Yerleştirme Sonuç Belgesi
  • 3 Adet Diploma ve Denklik Belgesi; Diplomayı Türkiye dışından alanlar (Noter Tasdikli Türkçeye Tercüme edilmiş olmalı)
  • 3 Adet Taahhütname (Noterden)
  • 3 Adet İkametgâh Tezkeresi
  • 3 Adet TÖMER’den Sertifika (Mesleki konuları izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösterir.)
  • 20 Adet Vesikalık fotoğraf (2 adet mektup zarfı)
  • 1 adet sağlık kurulu raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınmalıdır)
  • 3 Adet Vize alınmış Geçerli Pasaport (oturma alabilmeleri için öğrenimleri süresince kendilerine burs verileceğinin veya Türkiye’deki giderlerinin karşılanacağının belgelenmesi gerekir.)

BAKANLIK ADINA İHTİSAS YAPMAYA HAK KAZANANLARIN GETİRMESİ GEREKEN BELGELERİ

• 5 Adet Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı
  • 3 Adet Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi
  • 2 Adet e-devlet, nüfus müdürlüğü veya muhtarlıktan alınacak ikametgâh belgesi
  • 2 Adet Savcılıktan veya e-devlet.gov.tr’ den iyi hal belgesi
  • 10 adet vesikalık fotoğraf (2 adet mektup zarfı)
  • 1 adet sağlık kurulu raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınmalıdır)

BAKANLIK ADINA KAZANANLAR BAŞVURULARINI SAĞLIK BAKANLIĞINA BAŞVURACAKLARDIR. YUKARIDA İSTENEN BELGELER FAKÜLTEMİZDEKİ GÖREVLERİNE BAŞLAYACAKLARI TARİHTE GETİRECEKLERDİR.

Fakülteye gelmeden önce başvuru formunun doldurulması zorunludur.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved