İstanbul Üniversitesi Miniklerini Mezun Etti

1 (800x537).jpg

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Sevda Sabancı Kreş ve Anaokulu 6 yaş grubunun yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni 26.05 2015 tarihinde  Ord. Prof. Dr. Cemil BİLSEL Konferans Salonunda Kreş ve Anaokulu Müdürü Pedagog Afife ÇORUK’ un ev sahiplğinde  büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Etkinlikte Rektör Yard. Prof. Dr. Bayram Mert SAVRUN, İTF Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Oral ÖNCÜL, İTF Dekan Yard. Prof. Dr. Ümit Dilber TÜRKOĞLU , Genel Sekreter Metin KÜÇÜK, İTF Başhekimi Prof. Dr. Şükrü ÖZTÜRK,  Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Prof. Dr. Hasan ALPAK ve  idari birimlerin daire başkanları Yard. Doç. Dr. Cemil AKÇAY, Nejla ASLAN, Dursun AKTAĞ, Süha Ahmet ÜNAL, Bilgin HAFIZMEHMETOĞLU, Ahmet COŞKUN, İTF Fakülte Sekreteri Ekrem AYDIN, Mali Müşavir FEDLİ KOÇ, anne babalar ve çok sayıda davetli katıldı. Çocuklar Mehter Gösterisi, Halkoyunu Gösterisi, Bale Gösterisi, İngilizce, Müzik ve çeşitli danslarla izleyicilere duygusal ve coşkulu anlar yaşattılar.