İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2015

isttani

İstanbul Üniversitesi 2015-2016 öğretim yılı Tercih ve Tanıtım Günleri 2015 6-8 Temmuz 2015 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde, 9-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında ilgili fakültelerin kendi yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

Sabah saat 10:00’da öğrenci ve velilere kapılarını açacak olan İstanbul Üniversitesi, öğrenci ve velilerini tarih ve doğanın birleştiği, birçok kuş türünün yaşadığı ve pek çok ağaç türünün bulunduğu doğal botanik bahçesinden farksız olan Beyazıt Merkez Yerleşkesi’nde ağırlayacak..

İÜ Rektörlüğü Merkez Yerleşkesi’nde görevli ilgili fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinden İstanbul Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alabilecek olan öğrenciler, İstanbul Üniversitesi’nin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendirilecekler.

Öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkânı bulan, her türlü sorularına cevap alacak öğrencilere, İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2015 görevlileri tarafından çeşitli hediyeler takdim edilecek.

İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2015 etkinliklerinde 100’ü aşkın akademik ve idari personel görev yapacak.

İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2015

6-8 Temmuz 2015 İstanbul Üniversitesi Merkez Yerleşkesi
9-14 Temmuz 2015 Fakülte Yerleşkelerinde

İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2015 web sayfasına erişim için TIKLAYINIZ.