İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı tarafından 2010 yılından itibaren uluslararası alanda saygın üniversitelerle ortak düzenlenen‘Sağlık, Kültür ve İnsan Bedeni’ adlı Sempozyumun beşincisi bu yıl da İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalının ve  BETİM’in (Beşikçizade Tıp ve İnsani Biliimler Merkezi) ev sahipliğinde 4-6 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecektir. Alanında dünyanın en saygın bilimadamlarının davet edildiği Sempozyumun bu yılki konuları Prensipler Etiği, Geliştirme (Enhancement), Genetik ve Etik olacaktır.İstanbul Tıp Fakültesi  Öğretim üyelerimiz, asistanlarımız ve öğrencilerimize açık olan sempozyumumuzun bildiri için çağrı ilanı ektedir. Sempozyum dili ingilizcedir.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Uluslarası Sempozyum Düzenliyor HCHB-2018-CfA-FINAL

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved