Öğrencilere Duyurulur

Pakistan Hükümeti’nin,
2014-2015 eğitim-öğretim yılında Teknik Yardım Programı (PTAP) kapsamında ülkemize, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Pakistan üniversitelerinde bulunan tıp bölümleri için 2, mühendislik bölümleri için ise 3 kişilik başvuru kontenjanı tahsis edildiği belirtilmektedir. Başvuru için gerekli koşullan ve belgeleri de söz konusu yazıda belirtilmekte olup, başvuru formlarının www.ead.gov.pk internet adresinden temin edilebileceği, istenilen başvuru belgelerinin dört kopya halinde, mühendislik bölümleri için 31 Ağustos 2014, tıp bölümleri için 31 Ekim 2014 tarihine kadar anılan Bakanlığa ulaştırılması gerektiği, asaleten yapılacak başvuruların yanında aynı sayıda yedek başvurunun değerlendirmeye alınacağı kaydedilmektedir.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved