Prof. Dr. Detlev GANTEN Fahri Doktor Unvanı Verilmesi ve M8 Alliance Expert Meeting Natural Disasters and Health Problems

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve M8 Alliance işbirliği ile düzenlenen “Natural Disasters and Health Problems”  (Doğal Afetler ve Sağlık Problemleri) konulu Expert Meeting (Uzman Toplantısı) İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK Başkanlığında, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin ÇOLAKOĞLU Başkan Yardımcılığında ve İstanbul Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oral ÖNCÜL Sekreterliğinde, moderatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Şükrü SEVER’in yaptığı, konuşmacı olarak Prof. Dr. Detlev GANTEN, Prof. Dr. Mehmet Şükrü SEVER, Prof. Dr. Ahmet GÜL, Prof. Dr. Ali JAFARİAN, Prof. Dr. Serhan TUĞLULAR, Dr. Mustafa Bahadır SUCAKLI, Prof. Dr. Malcolm SIM, Prof. Dr. Joachim SEYBOLD, Prof. Dr. Chang-Chuan CHAN, Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU, Doç. Dr. Hülya GÜL olmak üzere 29 Haziran 2018 tarihinde 09:00’da başlayarak 17:00′ tamamlanmak üzere İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Doktora Salonunda gerçekleştirildi.

Alanında uzman olan ulusal ve uluslararası konuşmacılar eşliğinde Doğal Afetler ve Toplum Sağlığı konusunda bilimsel tartışmaların yoğunluk kazanacağı önemli bir platform olmuştur. Sırasıyla İstanbul Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oral ÖNCÜL, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin ÇOLAKOĞLU ve  İ.Ü. Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK‘ın açılış konuşmalarının ardından M8 Alliance’ın kurucusu olan ve halen başkanlığını yürüten Prof. Dr. Detlev GANTEN’a Bilim alanında üstün hizmetler sunduğu kabul edilen Prof. Dr. Detlev GANTEN’e, İstanbul Üniversitesi tarafından Fahrî Halk Sağlığı Doktoru unvanı İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK tarafından verilmiştir.  MUluslararası düzeyde geçekleşen toplantıda ele alınan konular katılımcılara , doğal afetler öncesinde alınması gereken önlemler, sonrasında oluşan sağlık problemleri ve  yapılması gerekenler hakkında geniş kapsamlı bir bakış açışı sundu.

FOTOĞRAFLAR

Toplantıyla ilgili detaylı bilgi için aşağıda bulunan websitesini ziyaret ediniz.

M8 Alliance Expert Meeting “Natural Disasters and Health Problems” (Doğal Afetler ve Sağlık Problemleri) Konulu Uzman Toplantısı 29-30 Haziran 2018

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved