Sevda Sabancı Kreş Resim ve Elişi Sergi Açılışı 2017

sunu1

İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’ na bağlı Sevda Sabancı Kreş ve Anaokulu 6 yaş grubu öğrencilerinin 2016-2017 Eğitim Dönemi boyunca yapmış oldukları resim ve elişi etkinliklerinin sergilendiği açılış töreni 22 Mart Çarşamba günü Kreş ve Anaokulu Müdürü Pedagog Afife ÇORUK’ un ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat MURAT, İTF Dekanı Prof. Dr. Bahaüttin ÇOLAKOGLU, İTF Başhekimi Prof. Dr. Şükrü ÖZTÜRK, Dekan Yard. Prof. Dr. Ümit DİLBER TÜRKOĞLU, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Yavuz PADEM, İTF Fakülte Sekreteri Ekrem AYDIN, İTF Hastane Müdürü İhsan PAPAKÇI, CTF Hastane Müdürü Recai ÇALIŞKAN ve daha birçok misafir ve anne babalar katıldılar.

FOTOĞRAFLAR