Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Polikliniği, Törenle Hizmete Açıldı

İstanbul Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Polikliniği, Rektör Prof. Dr. Yunus SÖYLET tarafından 15 Ocak 2010 Cuma günü törenle hizmete açıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Yunus SÖYLET, poliklinikte hem eğitim-öğretimin yapılacağını hem de vatandaşlara sağlık hizmeti verileceğini söyledi. Polikliniğin son teknoloji ile donatıldığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Yunus SÖYLET araştırmaların yapılacağı ve yeni bilgilerin üretileceği birimin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı törende eski rektör Prof. Dr. Mesut PARLAK, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilgin SAYDAM ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal DEĞER’de birer konuşma yaptı.

Fotoğraflar için tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved