Teknoloji Transfer Merkezi Farkındalık Toplantısı

teknoloji-transfer-merkezi-farkindalik-toplantisi-800x450

TTM Farkındalık Toplantısı yapıldı…

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Oral ÖNCÜL koordinatörlüğünde Fakültemiz akademisyenlerine yönelik olarak,   Teknoloji Transfer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol İNCE,  Avrupa Birliği  ve Uluslararası Projeler Ofisi Şube Müdürü Hatice ÜNAL,  İ.Ü. Teknoloji Transfer Ofisi Destek Programları Yönetimi Sorumlusu Uzman Kadir YILMAZ ve  Avrupa Birliği  ve Uluslararası Projeler Ofisi Avrupa Birliği Projeleri Uzmanı Sezgi ERDOĞAN’ın eğitmenliğinde Avrupa Birliği, TÜBİTAK ve İSTKA projelerine başvuru konusunda bilgilendirme toplantısı  36  öğretim elemanının katılımıyla 27 Aralık 2016 Salı günü 10:00-12:00 saatleri arasında İ.Ü. Sürekli Tıp Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezinde (İSTEM) gerçekleştirildi.

Toplantıya eğitmen olarak katılan tüm konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Teknoloji Transfer Merkezi Farkındalık Toplantısı Fotoğrafları