İstanbul Tıp Fakültesi Temel İlk Yardım Kursu

İlk Yardım Eğitim Merkezimiz Sağlık Bakanlığı onaylı 'Temel İlk Yardım  Eğitimi ve  Güncelleme Eğitimi' kurslarına devam etmektedir. Temel İlk Yardım Eğitimine başvuru  ve diğer kurs  tarihlerimizi görmek için sitemizi ziyaret ediniz.  ​​

İstanbul Tıp Fakültesi Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi Programının güncel tarihlerine aşağıdaki takvimden takip edebilirsiniz.

İstanbul Tıp Fakültesi Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi

Online Başvuru Formuna Erişim İçin Tıklayınız.

İstanbul Tıp Fakültesi İlk Yardım Eğitim Merkezi Web Sayfasına Erişim İçin Tıklayınız.

2015 İlk Yardım yönetmeliği Madde:23-(1-a) gereğince, İlk yardımcı belgesinin geçerlilik süresi 3 (üç) yıldır. Geçerlilik süresinin bitimini takiben en geç 3 (üç) ay içinde güncelleme eğitimi alınması zorunludur. Güncelleme eğitimine katılmayanların belgeleri geçersiz sayılır. Güncelleme eğitimi için lütfen bizi arayınız.

İstanbul Tıp Fakültesi İlk Yardım Eğitim Merkezi  İletişim
Tel: (212) 4142126 numaralı telefonla (08:00-16:00 saatleri arasında)  iletişime geçiniz.