Tıpta ve Yandal Uzmanlık Öğrencileri İçin Gerekli Belgeler

T.C VATANDAŞLARI İÇİN ATAMA BELGELERİ

• İst. Ün. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlık Merkezi Personel Müdürlüğü Akademik Büro
  • Çapa-Fatih/ÎST Tel: 0 212 414 21 35 Fax: 0 212 414 20 27 Tel: 0 212 414 20 00 -31593
  • 1 Adet Dilekçe Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı 3 Adet Diploma veya Mezuniyet Belgesi (Noter Tasdikli)
  • 3 Adet Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi
  • 2 Adet Terhis veya Tescil Belgesi (Noter veya Ask.Şb.Başk.ca)
  • 1 Adet e-devlet, nüfus müdürlüğü veya muhtarlıktan alınacak ikametgah belgesi
  • 1 Adet Savcılıktan veya e-devlet Şifresinden alınacak iyi hal belgesi ve fotokopisi 20 adet vesikalık fotoğraf 1 adet sağlık kurulu raporu Not: Ortaöğretimde hazırlık okumuş ise “Belgesi”
  • ***GÜVENLIK SORUSTURMASI FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ 2017***

YABANCI UYRUKLULAR İÇİN ATAMA BELGELERİ

• 2  Adet Dilekçe
  • Yerleştirme Sonuç Belgesi
  • 3 Adet Diploma veya Denklik Belgesi; Diplomayı Türkiye dışından alanlar(Noter Tasdikli)
  • 3 Adet Taahhütname (Noterden)
  • 3 Adet İkametgah Tezkeresi
  • 3 Adet TÖMER’den Sertifika (Mesleki konuları izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösterir.)
  • 20 Adet Vesikalık fotoğraf
  • 1  Adet Sağlık Kurulu Raporu
  • 3 Adet Vize alınmış Geçerli Pasaport (oturma alabilmeleri için öğrenimleri süresince kendilerine burs verileceğinin veya Türkiye’deki giderlerinin karşılanacağının belgelenmesi gerekir.)
  • ***Yabancı Uyruklu Güvenlik Soruşturması Formu***