Uluslararası Eğitimde Yeni Ufuklar Kongresi

Değerli Meslektaşım;

13–15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Viyana Teknik Üniversitesi, Viyana /Avusturya’da düzenlenecek olan Uluslararası Eğitimde Yeni Ufuklar Kongresi (INTE) 2016’ya sizleri sözlü sunum, poster ve çevrimiçi sunum ile ya da dinleyici olarak katılmaya davet ediyoruz.

INTE 2016 Kongresi’nin amacı, eğitim bilimleri alanında çalışma yapan akademik camiayı bir araya getirerek bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlamaktır.

Bu yıl 7. kez düzenlenen INTE 2016 ’ya dünyanın farklı ülkelerinden akademisyenlerin katılması beklenmektedir. Kongrenin sunum dili Türkçe ve İngilizcedir. Kongre de sunulan İngilizce bildiriler TOJET ve TOJNEDdergilerinin özel sayılarında,  bildirilerin tamamı online olarak Kongre Bildiri Kitapçığı’nda yayınlanacaktır. INTE 2016 Kongresi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ‘nun Akademik Teşvik Kriterlerini karşılamaktadır.

INTE 2016 ile ilgili geniş bilgi için www.int-e.net adresine başvurabilir, Kongre ile ilgili tüm sorularınız için inteconferences@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kongremize göstereceğiniz ilgi ve katılım için şimdiden teşekkür eder, sizleri13-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Viyana / Avusturya’ ya bekliyoruz.

Saygılarımızla,

INTE 2016 Düzenleme Kurulu