9-10 Aralık 2019 tarihlerinde uluslararası katılımlı ‘‘Elective, Orthopedics, Surgery Preceptorship’’ toplantısı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi bünyesinde düzenlenecektir.
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi; İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji, Nükleer Tıp, Biyokimya Ana Bilim Dalları ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından hemofili hastalığı ve tedavi yönetimine dair güncel bilimsel bilgilerin paylaşılması ve üniversite hastanemizde hasta yönetimine dair uygulamalı yaklaşımların ele alınması hedeflenmektedir.

Detaylı toplantı programına duyuru üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hemofili Alanında Hastaların Multidisipliner Yaklaşım İle yönetimi Elective, Orthopedics, Surgery Preceptorship Meeting Programı için TIKLAYINIZ