Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı Asistan Seminer Listesi Anabilim Dalımızda Doktora ve Yüksek Lisans öğrencileri için verilmesi planlanan 2020-2021 yılı eğitim programı

Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı Anabilim Dalımızda Doktora ve Yüksek Lisans öğrencileri için verilmesi planlanan 2020-2021 yılı eğitim programının (seminer) hazırlanmıştır. Eğitim programının İstanbul Tıp Fakültesi Esnaf Hastanesi Seminer salonunda gerçekleştirilmesi, pandemi sürecinde artış olması nedeniyle gerekli görüldüğü takdirde eğitim online devam edecektir.

İlgili program ekte sunulmuştur.