33. Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu Ve 19. Diyabet Günleri

Değerli meslektaşlarımız,

İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı ailesi olarak 19 Kasım 2022, Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi / Beyazıt İstanbul’da düzenlenecek olan “33. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu ve 19. Diyabet Günleri’nde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu yıl düzenleyeceğimiz kursta endokrinoloji, diyabet ve metabolizma hastalıkları alanında güncel bilgiler ışığında, ilginç vaka örnekleri ile klinik pratiğimizde sık rastlanan sorunları konuların en deneyimli uzmanlarıyla birlikte irdeleyip, ortak deneyimlerimizi de ekleyerek tartışmayı amaçlıyoruz.

Her yıl sizlerin interaktif katılımı ile daha da güçlenen bu toplantının hepimiz için yararlı ve verimli geçmesini diliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Kubilay Karşıdağ         Prof. Dr. Ayşe Kubat Üzüm        Doç. Dr. Gülsah Yenidünya Yalın

Kurs Dönem Koordinatörü         Kurs Dönem Sekreteri               Kurs Dönem Sekreteri

Web: www.itfendokrin.com