Avrupa Rejyonel Anestezi Derneğinin Eğitim Videosu Yarışmasında 2.lik Ödülü


İTF Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanlarının Avrupa Rejyonal Anestezi Derneğinin eğitim videosu yarışmasında ikincilik ödülü başarısı

İTF Anesteziyoloji ve Reanimasyon A. D. asistanlarının hazırladığı “Gastrik Ultrasonografi: Anesteziyolog için ultrason kılavuzluğunda değerlendirme” başlıklı video finale kalan 6 sunum arasında ikincilik ödülü almıştır.

Mart ayında İTF Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında gerçekleştirilen eğitim videosu yarışmasına toplam 9 grup katılmış ve ilk 3’e giren sunumlar Avrupa Rejyonal Anestezi Derneğinin yarışması için seçilmişti. Dr. Mehmet Güzel, Dr. M. Özlem Dinç, Dr. Gökçe Aliş, Dr. Kübra Özkan, Dr. Ömer Faruk Kuran, Dr. Zeynep Sandıkçı tarafından hazırlanan ve Dr. Nil Kırşan tarafından sunulan “Gastrik Ultrasonografi: Anesteziyolog için ultrason kılavuzluğunda değerlendirme” başlıklı çalışma jüri ve katılımcılarının oyları ile ikinciliğe layık görülmüştür.

Başta ikinciliği kazanan ekip olmak üzere, yarışma için içerik üreten tüm asistanlarımızı ve bu yarışmaya destek verip değerlendirme yapan öğretim üyelerimizi emek ve başarılarından dolayı tebrik ederiz.