İntörn Oryantasyon Programı 2018

2018-2019 Öğrenim yılı Dönem 6 öğrencilerine yönelik yapılan İntörn Oryantasyon Programı 24 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Program Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dilber Mutlu ve Dönem Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan’ın açılış konuşmaları ile başladı. Dönemde yer alan stajların içerik, işleyiş, öğrenim hedef ve çıktıları, ilgili stajın sorumlu öğretim üyeleri tarafından sunuldu. Program içeriğinde ayrıca, “Hastane İşletim Sistemi Tanıtımı, İTF Kalite Sistemleri, Hasta Güvenliği Kavramı, Etik Kurallar ve Hasta Hakları, Hekimin Yasal Sorumlulukları, onam alma, ölüm raporu yazma” başlıklı konulara da yer verildi.

Oryantasyon programında intörnlerimizin yoklamaları QR kod uygulaması ile yapıldı.

Programa katılan ve katkıda bulunan tüm öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.