İstanbul Tıp Fakültesi 196.Yıl Mezuniyet Töreni 2023

İstanbul Tıp Fakültesi’nin 196.yıl, Cumhuriyetimizin 100.Yıl hekimlerini 20 Haziran 2023 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilen tören ile hekimlik hayatlarına yolcu ettik. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayarak tüm mezunlarımıza diploma takdimi ile devam etti. Mezuniyet Öncesi Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent BAYRAKTAR ve Başhekim Prof. Dr. Ümmihan İŞOĞLU'nun konuşmaları ardından Türkçe Tıp ve İngilizce Tıp Programında dereceye giren mezunlarımıza diploma ve ödülleri verildi. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan TÜKEK'in Hekimlik Andı'nı okutması ile devam eden törende Dekanlık Başarı Ödülleride sahiplerini buldu. Fakültemizin 1973 mezunlarının 50.yıldönümleride 100.yıl hekimleri ile aynı sahnede kutlandı. Tören Müzik Kulübümüzün mini konseri ve mezunların hep birlikte söylediği şarkılar ile son buldu. Mezuniyet Törenine katılan ve katkıda bulunan tüm öğretim üyelerimize teşekkür eder, mezun olan hekimlerimize meslek hayatlarında başarılar dileriz.

FOTOĞRAFLAR