İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’ndan 5. Uluslararası Sağlık, Kültür ve İnsan Bedeni Sempozyumu Organizasyonu (4-6 Ekim 2018)

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’ndan 5. Uluslararası Sağlık, Kültür ve İnsan Bedeni Sempozyumu Organizasyonu (4-6 Ekim 2018)

2010 yılından beri iki yıllık aralıklarla düzenelenen uluslararası Sağlık, Kültür ve İnsan Bedeni Sempozyumu’nun beşincisi bu yıl İstanbul Üniversitesi’nde İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’nın organizatörlüğünde gerçekleştirilecektir. Bu yılki sempozyumun konusu Genetik Müdahale (Genome Editing), İnsanın Geliştirilmesi (Human Enhancement) ve Prensipler Etiği (Principilism) olup, bu alanlar disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alınacaktır. Üç gün sürecek olan sempozyuma üç farklı kıtadan yaklaşık 40 bilim insanı katılacaktır. Sempozyum İstanbul Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut Ak’ın onursal başkanlığında ve İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Hakan Ertin, Prof. Dr. İlhan İlkılıç ve Doç. Dr. Rainer Brömer’in başkanlığında ve organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olup katılım ücretsizdir.

Program için TIKLAYINIZ

Özet Kitapçığı için TIKLAYINIZ

Afiş için TIKLAYINIZ