Kamuoyunun Bilgisine

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi sahip olduğu kıymetli doktorları ve fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarıyla koronavirüs salgınına karşı milletimizi korumak için canla başla çalışmaktadır. Sağlık kahramanlarımıza gösterdikleri bu özveri için teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İstanbul Tıp Fakültesi’nde herhangi bir sağlık malzemesi eksikliği bulunmamakta, Sağlık Bakanlığımız ile koordineli olarak yürütülen çalışmalar sonucunda her türlü malzeme ihtiyacı karşılanmaktadır.

Sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyona ihtiyacının olduğu bu dönemde, malzeme sıkıntısı olduğu yönündeki birtakım doğru olmayan bilgilere itibar edilmemesi önem taşımaktadır.
Koronavirüs salgınıyla ilgili tüm gelişmeleri lütfen Üniversitemizin kurumsal hesaplarından ve Sağlık Bakanlığı’nın resmî açıklamalarından takip etmenizi rica ediyoruz.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü