KAMUOYUNUN DİKKATİNE!


Türkiye’nin ilk ve en köklü Tıp Fakültesi olan, 1827’den günümüze, Mektebi Tıbbiye Şahane’den İstanbul Tıp Fakültesine uzanan modern Tıp eğitimi yolculuğu boyunca en çok hekim yetiştiren ve yetiştirdiği hekimleri Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 ilinde insanlığa sağlık ve şifa dağıtmak üzere mezun eden Fakültemiz, 2022 Mezunlarını, mesleklerini icra edecekleri yerlere 20 Haziran Pazartesi günü yapılan mezuniyet töreni ile uğurlamıştır.
Öğretim Üyelerimizin ve öğrenci ailelerinin bu en kıymetli ve gurur verici gününde Fakültemizi birincilik ile bitiren Dr. Merve Nur Uçar, siyasetten uzak, tamamen samimi duygularla bir konuşma yapmıştır. Mezunumuzun konuşmasında söylemediği ve kendisine ait olmayan cümlelerin kendisine atfedilmesi kurumumuz ve vicdan sahibi her birey için kabul edilemez bir duruma sebep olmuş, hepimizi ziyadesi ile üzmüştür.
Mezunumuz Dr. Merve Nur Uçar’ın konuşmasının tam metnine, İstanbul Tıp TV Youtbe kanalından canlı olarak da yayınlanan tören videosunun (total süresi 3:52:25) 1:57:58-2:16:37 arasında tartışmaya mahal kalmayacak şekilde ulaşabilirsiniz
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.


Galeri