Önlük Giyme Töreni 2022-2023

İstanbul Tıp Fakültesi 2022 - 2023 Eğitim - Öğretim yılı Türkçe Tıp ve İngilizce Tıp programı Dönem 1 öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen "Önlük Giyme Töreni" 11.11.2022 tarihinde Aziz Sancar Amfisi'nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Fakültemizi ilk 3 sırada kazanan öğrencilere Dekan Prof. Dr. Tufan TÜKEK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent BAYRAKTAR ve Başhekim Prof. Dr. Ümmihan İşoğlu tarafından önlüklerinin takdim edilmesinin ardından katılan diğer öğretim üyelerimizin tüm Dönem 1 öğrencilerine beyaz önlüklerini giydirmesi ile devam etti. Tören programı Dönem 1 öğrencilerimizin beyaz önlükleri ile hep bir ağızdan söyledikleri “İTF Tıbbiyeli Andı” ile son buldu.
Törene katılan öğretim üyelerimize ve önlüklerin temin edilmesine katkı sağlayan Fakültemiz 1990 ve 1996 yılı mezunlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

FOTOĞRAFLAR