Sağlık Çalışanları İçin Bilgilendirme Toplantısı Corona Virüs (COVID-19)

İstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Çalışanları İçin Bilgilendirme Toplantısı Corona Virüs (COVID-19)​

12.03.2020 tarihinde İstanbul Tıp Fakültesi Tefik Sağlam Amfisinde yapılan Corona Virüs (COVID-19) konulu Sağlık Çalışanları İçin Bilgilendirme Toplantısı yapılmıştır. İlgili toplantının videosu aşağıdaki linkte paylaşılmıştır.

Değerli Fakülte mensupları ve Öğrenciler ilgili videoya erişmek için İstanbul Tıp Fakültesi Personeli veya öğrencisi olmalısınız. 

Personel için giriş: “@istanbul.edu.tr” uzantılı mail adresiniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. “@istanbul.edu.tr” uzantılı mail adresiniz yok ise, mail adresi almak veya mevcut olan “@istanbul.edu.tr” uzantılı mail adresinizin şifresini unuttuysanız, yeniden oluşturmak için https://mail.istanbul.edu.tr/ tıklayınız. “@istanbul.edu.tr” uzantılı mail adresinizle gmail arayüzünde oturum açtıktan sonra ilgili videoyu izleye bilirsiniz.

Öğrenciler için giriş: “@ogr.iu.edu.tr” uzantılı mail adresiniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. “@ogr.iu.edu.tr” uzantılı mail adresiniz yok ise, mail adresi almak veya mevcut olan “@ogr.iu.edu.tr” uzantılı mail adresinizin şifresini unuttuysanız, yeniden oluşturmak için https://mail.istanbul.edu.tr/ tıklayınız. “@ogr.iu.edu.tr” uzantılı mail adresinizle gmail arayüzünde oturum açtıktan sonra ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Gmail'de Oturum Açmak İçin TIKLAYINIZ. 

İstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Çalışanları İçin Bilgilendirme Toplantısı Corona Virüs (COVID-19) Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız