Terapötik Aferez Sertifikasyon Kursu

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Terapötik Aferez Merkezi ekibi İstanbul’un en geniş kapsamlı aferez deneyimi ile 31 Ekim -9 Aralık 2022 tarihleri arasında Prof Dr Sevgi Kalayoğlu Beşışık sorumluluğunda Terapötik Sertifikasyon Eğitiminde konusunda uzman 22 değerli eğitmen ile görev aldı.

Florance N. Hastanesinden 2 Hemşire, Bezmialem Üniversitesinden 2 Hemşire, Hisar Hospitalden 1 Hemşire, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinden 1 Hekim ile toplam 6 kursiyere teorik ve 30 iş günü uygulamalı eğitimi verildi. Program yazılı ve sözlü sınav aşamaları tamamlanarak sertifika hak kazanımı ile sonlanmıştır.

Biyolog Senem DADIN , Dr.Tıbbi. Biyo.Melek YANAŞIK NİZAM, Öğretim üyesi Uzm. Dr. Tuğba ATCI, Kimyager Nuray MARANGOZ, Doç. Dr.Yasemin YALÇINKAYA, Hemşire Fatma BİLGİN, Uzm. Hemşire Ülkü KAFTANCIOĞLU, Uzm.Dr:BEYZA OLUK, Uzm. Dr. Özge TELCİ ÇAKLILI, Uzm. Dr. Erol DEMİR, Öğretim üyesi Uzm. Dr. Ayşe Serra ARTAN, Öğretim üyesi Uzm. Dr Simge ERDEM, Uzm. Dr. Tarık Onur TİRYAKİ, Uzm. Dr. Elif SAKCI, Uzm. Dr. Nigar TAGHİYEVA, Prof.Dr. Deniz TUĞCU, Prof. Dr. Serap KARAMAN, Hemşire Arzu ÖZDEMİR, Uzm.Dr. Tuncay GÜNDÜZ, Doç.Dr. İpek YÖNAL HİNDİLERDEN, Prof. Dr. Mustafa YENEREL, Dr.Bio. Esra SERT’e teşekkür ederiz.

Terapötik Aferez Sertifikasyon Kursu Fotoğraf Sunumu